Samenwerken

Werkwijze en werkvormen

PERSONAL TRAINING

 

Om je ideale gewicht en optimale gezondheid te bereiken is het belangrijk om te bewegen. Daarom biedt YPH een compleet pakket aan waarbij je naast advies en begeleiding omtrent voeding, ook de mogelijkheid krijgt om onder professionele begeleiding te sporten.

 

Werkwijze

 

Allereerst dien je een afspraak te maken. Dit kan zowel telefonisch als via WhatsApp en via de mail. We beginnen de eerste les met een rondleiding in de sportschool en we stellen aan de hand van de vooraf ingevulde vragenlijst je doelen vast . Ook zal er gekeken worden naar je houding en je huidige conditie en zal ik een postuur en vetmeting verrichten.

Iedere les begint met een gesprek over de voortgang in het behalen van je doelen. De eerste les beginnen we met een intake gesprek en een proefles. Tijdens de intake of het voortgangsgesprek wordt naast het bespreken van je doelen je persoonlijke voortgang en eventuele barrières besproken

Na het voortgangsgesprek wordt je indien nodig gewogen en gemeten. De training die erop volgt hangt af van je doelen. Een bokser of kickbokser die kampioen wilt worden, zal een heel ander traject volgen dan iemand die spiermassa wilt aankomen of wilt afvallen.

Via het contactformulier kun je een afspraak inplannen voor een proefles. Na het inplannen zal ik spoedig contact met je opnemen om je afspraak te bevestigen. Uiteraard kun je me ook bellen, een WhatsApp bericht sturen of mailen om een afspraak in te plannen.

Personal Fitness

Personal Training en Therapeutische Behandelingen

Bij personal fitness word je begeleid naar je ideale vorm en conditie. Dat kan betekenen, dat je spiermassa wilt aankomen of alleen maar je spieren wilt verstevigen. Maar het kan ook zijn dat je puur en alleen aan je conditie wilt werken. Afhankelijk van jouw doel, wordt er een trainingsschema gemaakt en wordt je persoonlijk begeleid naar het behalen van je doelen. Wanneer je je ook heb aangemeld voor voedingsadvies zal er voor de training je voortgang worden besproken met evt een weeg en meetmoment Ik, als je personal trainer, zal er voor zorgdragen dat je de perfecte techniek uitvoert en je motiveren om alles te geven.

Personal Boxing

Personal Training en Therapeutische Behandelingen

Door vele wedstrijden te boksen in het binnen- en buitenland, heb ik een goede basis gelegd in het boksen. Nadat ik deze basis had opgebouwd werd het boksen pas echt mijn expertise door ook verschillende malen in o.a. Puerto Rico en de Dominicaanse Republiek te trainen. Door mijn kennis en ervaring in de bokswereld ben ik meervoudig Nederlands kampioen geworden. Nu is het mijn passie geworden om de kennis die ik heb door te geven en ben ik opgeleid assistent trainer van de Nederlandse Boksbond .

Personal boxing is niet alleen bedoeld voor boksers en kickboksers die beter willen leren boksen, maar is een zeer effectieve en goede work- out voor iedereen. Bij personal boxing wordt er niet alleen gewerkt aan je zelfverdediging maar ook aan je conditie en kracht. Met laatstgenoemde wordt niet alleen fysieke maar ook mentale kracht bedoeld. Er is tijdens de les voor de non boksers geen sprake van fysiek contact zodat je je geen zorgen hoeft te maken voor blauwe plekken of blessures. Wel word je op een correcte manier The noble Art of Self Defence aangeleerd, zodat je zowel fysiek als mentaal weerbaarder wordt en weet hoe je jezelf moet verdedigen.

Small Group Training

Train gezellig samen of in een kleine groep, motiveer elkaar en deel de kosten!

Naast personal fitness is het ook mogelijk om met zijn tweeën of een groep te komen trainen. Hiervoor gelden andere tarieven. Doordat u de kosten kunt verdelen zijn de trainingen hierdoor vaak goedkoper. Zo kunt u bijvoorbeeld met een vriend of vriendin of met een groep vrienden goedkoper een boks of fitness les inplannen.

Alleen of met vrienden doe je mee met verschillende activiteiten…

...voor de gezelligheid en vooral voor de motivatie!

Verleg je grenzen tijdens interval training

Extra gezelligheid tijdens Kerst, Halloween en Pasen

Vergroot je zelfvertrouwen (vanaf 6+jr)

Voedingsadvies

 

Your Perfect Health Center is er voor iedereen die gezonder en bewuster door het leven wilt gaan. Het is dus een misvatting dat de yph lifestyle alleen bedoeld is voor mensen die willen afvallen. Dit advies gebeurd op basis van de laatste ontwikkelingen op voedingsgebied.

 

Werkwijze

 

Onder aanmelden begeleiding kunt u kiezen voor verschillende opties. Na aanmelden maak u direct een account aan waarmee u kunt inloggen op de website. In uw account vindt u vervolgens een vragenlijst en receptenboek. Na het invullen van de vragenlijst, bijhouden van een eetdagboek, evaluatie van je huidige eetpatroon en mogelijk ook je trainingsroutine, ben ik in staat om u te begeleiden. Voor begeleiding kunt u kiezen uit verschillende opties. Wanneer u kiest voor de eerste optie online begeleiding krijgt u per mail binnen drie dagen een persoonlijk advies op maat. Hierin vindt u:
-Het online receptenboek t.w.v. 10 euro geheel gratis
-Persoonlijk advies op maat gericht op je persoonlijke situatie en huidige eetschema
-Een eetlijst
-Supplementenadvies
-Trainingsadvies
-Uitgebreide uitleg over het concept van Your Perfect Health wat verstaan we onder gezond en wat niet en hoe u uw nieuwe lifestyle het beste kunt volhouden.

 

U kunt er ook voor kiezen om langs te komen op de praktijk voor een persoonlijke consult. De werkwijze is hierbij hetzelfde als bij online advies. Ik zal uw advies dan persoonlijk meegeven. Ook heeft u de mogelijk om persoonlijk vragen te stellen. Tijdens het consult zal ik ook een postuur en vetmeting verrichten. Bij een vervolgconsult of Personal Training kunnen deze resultaten vergeleken worden.

Na het consult of online advies laat ik u niet in de steek. Ik ben dan voor drie maanden uw Personal Coach en zal ik deze periode klaar voor u staan.  Voor eventuele vragen ben ik te bereiken via telefoon, WhatsApp en email. U dient ook één keer in de week mij op de hoogte te houden van de voortgang. Dit doe doet u met een weegmoment en een samenvatting van hoe het is gegaan afgelopen week. Dit allemaal is in de prijs inbegrepen!!!

 

Let op. Wanneer u zich ook aanmeldt voor Personal training  wordt er voor de training de voortgang besproken en eventueel gemeten en gewogen.

 

Voor elke consult of personal trainin wordt er 75 minuten vrijgemaakt waarin je wordt begeleid, vragen kunt stellen en meer informatie krijgt.