Over

Hoe doelen gerealiseerd worden

Als coach, help ik om doelen te bereiken.

…en dat is precies wat ik met jou ook ga doen!

Als topsporter heb ik jarenlang met overgewicht en een slechte gezondheid te maken gehad. Ik bokste op het hoogste niveau en was tweevoudig kampioen van Nederland. Ik behoorde dan ook tot de Nederlandse selectie die Europese- en Olympische wedstrijden mocht boksen. Je zou denken dat ik met zware trainingsroutines geen klachten met mijn gezondheid en gewicht zou moeten hebben. Maar het tegendeel bleek helaas.

Mijn missie is om klanten oprecht helpen hun doelen te laten bereiken…

Ik besloot om het heft in eigen hand te nemen en wilde een dieet creëren wat uiteindelijk een nieuwe levensstijl werd. Met de gevonden kennis bereikte ik mijn ideale gewicht binnen 2 maanden en voel me sindsdien energiek op een niveau wat ik sinds mijn kinderjaren niet meer heb gevoeld. Mijn missie is om klanten oprecht hun doelen te laten bereiken. De praktijk fungeert daarom als een niet commercieel trainingscentrum waar je terecht kan voor personal training, voedingsadvies of beiden. Door een verandering te realiseren in het leef- en voedingspatroon kan een gezonder leven en beter welzijn een start van jouw nieuwe ik zijn. Wil je meer over mij lezen klik dan op de foto.

Via het Your Perfect Health Center programma, wordt de therapie gericht op het herstellen van jouw natuurlijk evenwicht, geheel of gedeeltelijk vergoed door je zorgverzekering.

Elvin Semmoh

Natuurgeneeskundig Therapeut