Succes verhalen

Bereik ook een plek in the hall of fame!

Marvin

Ja, morgen oké..

Jemairo

Ik ga ervoor!

Kishan

Herstellen van mijn balans

Oguz

Het is gewoon gezellig

…en nog veel meer getuigenissen

Klanten die het programma hebben gevolgd praten constant over hun veranderingen!

 • Mijn ervaring is dat ik goed begeleid wordt en dat er een trainingsschema van te voren werd gemaakt en mijn vorderingen regelmatig wordt doorgenomen. En een voedingsschema wordt voor je gemaakt. Ik ben erg tevreden.
  Ricardo
 • Begin november begonnen bij YPH. De oefeningen tijdens de trainingen lijken soms wel simpel maar eenmaal bezig merk ik wel dat het toch zwaarder is dan ik verwacht had. Elvin motiveert me om door te gaan waardoor ik inzie dat ik toch meer kan dan ik denk te kunnen.
  Chenelle
 • De training bij Elvin Semmoh was top. Je krijgt naast goede prive lessen ook nog eens goede voedingsadvies.
  Enrico
 • Goede training gehad met Elvin. Wat ik als prettig heb ervaren is ook de uitleg bij de oefeningen. Je merkt dat je met een deskundige traint die zijn vak kent. Elvin bedankt en tot zeer snel!
  Donovan
 • Uitstekende begeleiding in een privé trainingsruimte waar je je doelen kunt bereiken.
  Kevser
 • Ik heb enige tijd geleden PT van Elvin gehad en ook mijn voeding werd aangepast. De eerste week heb ik een cleansing gedaan door de hele dag alleen maar zelf gemaakte soepen te eten, dus geen zakjes e.d. Na deze week krijg je een aangepaste voedingslijst op maat. Je valt er nog van af ook.... De eerste 2 dagen waren zwaar, maar daarna voelde ik me fitter en mijn smaakpupillen veranderde. Bijvoorbeeld ik luste grapefruit niet en na de cleansing vond ik de grapefruit heerlijk. Gebakjes, chocolade etc. vond ik niet eens meer zo lekker daardoor. Elvin is ook erg goed in het adviseren van vitamine en voedingssupplementen. Als je tekorten hebt, dan kan Elvin je bepaalde vitamine supplementen aanbevelen. Daar is hij super goed in. Wil je afvallen, fitter voelen en je body shapen dan is Elvin zeker aan te bevelen.  
  Carmelita
 • Als je een goede Personal trainer nodig hebt, die alles uit je haalt qua sport en niet te duur dan moet je bij Elvin zijn. Hij luistert goed wat je wensen zijn, en geeft daarbij ook advies over je voeding. Een echte aanrader ?
  Debby Stuik

Verander jouw leven!

Maak een eerste afspraak